FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Αλιάρτου 16, Πάτρα
Χρήστος Μπερδές | 6936 804060 | info@pwe.grel
en

Skip to Content

SCROLL DOWN

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Premier Wedding Entairtainment για τη μουσική του γαμήλιου πάρτυ σας. Είναι τιμή μας να αναλάβουμε τη διασκέδαση σας αυτή τη μοναδική ημέρα!

 

Θέλουμε να είμαστε η πρώτη επιλογή για τα ζευγάρια που δίνουν υψηλή προτεραιότητα στη μουσική του γαμήλιου πάρτυ τους. Ζευγάρια που αναζητούν το κάτι διαφορετικό και θέλουν να μετατρέψουν τον γάμο τους σε ένα μεγάλο πάρτυ. Με έδρα την Πάτρα μπορούμε να καλύψουμε τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο. Τα ζευγάρια που μας εμπιστεύτηκαν για το γάμο τους έχουν ταξιδέψει στη Λευκάδα, στην Καλαμάτα, στη Γραφική Μονεμβάσια, στις Σπέτσες, στη Μύκονο και την Ελαφόνησο.  Όπου και αν επιλέξετε να κάνετε το γάμο σας σε έναν χώρο ή σε μια όμορφη παραλία, οι Dj’s μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις σας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Φωτισμού, Ήχου και Μουσική για Γάμους και Εκδηλώσεις.

Θέλετε να ζήσετε έναν γάμο τέλεια οργανωμένο που θα μείνει αξέχαστος?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Με μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις φωτισμού σε συναυλίες και φαντασμαγορικούς γάμους, διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φωτισμός Πίστας

Φωτισμός Πίστας

Δώστε κίνηση, χρώμα και σχέδια στον χώρο του γαμήλιου πάρτυ σας και προσθέστε στις φωτογραφίες και το βίντεο ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ο καλός φωτισμός μπορεί να απογειώσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Χρησιμοποιώντας φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να μετατρέψουμε τον χώρο και την πίστα και να δώσουμε την αίσθηση ότι είμαστε στο αγαπημένο μας κλάμπ και διασκεδάζουμε.

Σημειακός Φωτισμός

Σημειακός Φωτισμός

Έχετε αφιερώσει αμέτρητες ώρες για να επιλέξετε τον στολισμό που θα τοποθετήσετε στο κέντρο του κάθε τραπεζιού. Μην αφήσετε όλες αυτές τις προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες να χαθούν στο κανονικό φωτισμό του χώρου.

Τα Pinspots ή σημειακός φωτισμός είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να επισημάνετε τα σημαντικά στοιχεία της εκδήλωσής σας. Ένα κλασικό παράδειγμα, περιλαμβάνει το κρέμασμα ενός μικρού προβολέα pinspot για να φωτίσει το floral centerpiece σε κάθε τραπέζι, μια υπέροχη προσθήκη σε οποιοδήποτε χώρο, επισημαίνοντας το έργο του ταλαντούχου ανθοπώλη σας.

Space Lights

Space Lights

Γενικός φωτισμός για γάμους σε υπαίθριους χώρους με κινηματογραφικό φωτισμό.

Τα Space lights είναι φωτιστικά που χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές παραγωγές. Ο ειδικός τρόπος ανάρτησης τους, σε συνδυασμό με το λευκό ύφασμα το οποίο κάνει το φως να διαχέεται και να γεμίζει τον χώρο με φως. Μπορεί να αποτελέσει τον βασικό φωτισμό σε έναν χώρο.

Γιρλάντες

Γιρλάντες

Ρομαντικός φωτισμός για τον γάμο σας με κρεμαστές γιρλάντες.

Κινηματογραφικός φωτισμός για υπαίθριους γάμους και εκδηλώσεις. Οι γιρλάντες δημιουργούν ταυτόχρονα έναν ρομαντικό, λειτουργικό όσο και όμορφο φωτισμό. Μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά χάρτινα φαναράκια σε κάθε λάμπα. Η μίσθωση των κρεμαστών γιρλάντων μας ποικίλλει ανάλογα με την μέτρα που χρειάζεστε, τα διαθέσιμα σημεία σύνδεσης και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός είναι η τέχνη της ζωγραφικής με το φως για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μαγικό υπόβαθρο για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας. Το ξεκίνημα σας μαζί ως ζευγάρι.

Πώς λειτουργεί το Uplighting

Τα φώτα τοποθετούνται στο έδαφος προς τον τοίχο ή το στοιχείο του δωματίου που θέλετε να φωτίσετε. Ανάλογα με το αν επιθυμείτε μια εστιασμένη δέσμη φωτός, μια διάχυτη εξάπλωση χρώματος, ένα άγγιγμα μπλε ή φωτισμό ολόκληρων τοίχων, ένας από τους ειδικούς τεχνικούς μας του φωτισμού θα επιλέξει τα κατάλληλα φώτα και χρώματα για τη περίσταση

X
wedding-wire-rated-badge

Τι είπαν για εμάς...

WEDDING WIRE REVIEWS
2018_awards

Πρόσφατες δουλειές

Γάμος Dimitris + Natascha | Ελληνοαυστραλός & Αυστριακή | 8/7/17
Latest, Wedding Ceremony

Γάμος Dimitris + Natascha | Ελληνοαυστραλός & Αυστριακή | 8/7/17

VIEW NOW
Γάμος στη Μονεμβασιά
Latest, Wedding Ceremony

Γάμος στη Μονεμβασιά

 

VIEW NOW
ILJA & PENELOPE
Latest, Wedding Ceremony

ILJA & PENELOPE

         

VIEW NOW